Una dona de 65 anys, el seu fill de 33 i els seus dos néts de 7 i 8 anys han estat desnonats del seu habitatge de la pedania de La Condomina de les Torres de Cotillas per un deute contret fa anys pel seu exmarit amb un prestador que li va lliurar 30.000 euros a canvi de l'escriptura com a garantia, ha informat la plataforma antidesnonaments.

Disset guàrdies civils, quatre agents de la Policia Local i la comissió judicial s'han presentat a l'habitatge aquest migdia per dur a terme el desnonament, sense que el mig centenar de veïns i membres de la plataforma poguessin fer res per evitar-ho.

Es dóna la circumstància que aquest habitatge era també el mitjà de vida de la dona, que regentava un bar a la planta baixa, al qual solien anar cada matí els veïns d'aquesta pedania, ha explicat el portaveu de la Plataforma, Joaquín Sánchez, qui ha lamentat que aquest fet demostri que aquest tipus d'actes judicials continuen donant-se en la Regió.

Sánchez ha lamentat a més que han anat al lloc agents municipals, quan ja hi havia un important nombre d'agents de la Benemèrita, al marge que la Plataforma entén que la seguretat ciutadana municipal no ha d'estar per emplenar desnonaments.