El cos de Bombers de Nova York ha confirmat que almenys quatre persones han resultat ferides avui per l'explosió registrada a la principal terminal d'autobusos de a ciutat.

Inicialment s'havia informat d'un sol ferit, el jove que portava un artefacte explosiu i l'ha fet esclatar, però posteriorment s'ha revisat el saldo provisional de víctimes fins a arribar als quatre lesionats.

Les fonts, però, no han indicat la gravetat de les ferides de les víctimes i si han estat causades per l'explosió o a l'estampida de gent.

En qualsevol cas, la policia ha informat que les lesions del jove detingut no amenacen la seva vida. De moment no s'ha facilitat la seva identitat.

Mitjans locals han indicat que el subjecte portava adossat al seu cos un segon artefacte explosiu que no ha esclatat, tot i que la informació no ha estat confirmada oficialment.

L'explosió ha passat al voltant de les 7.45 (hora local) al voltant de l'estació d'autobusos de Port Authority, un gran intercanviador de transport pel qual diàriament passen unes 230.000 persones, d'acord amb la seva pàgina web.