Els Mossos d'Esquadra han pogut identificar els tres espanyolistes que van agredir un home en un bar de Castellgalí, el 12 de novembre passat, quan tornaven d'una manifestació unionista a Manresa. Tots tres ja han estat denunciats pels Mossos per un delicte de lesions i un altre d'amenaces, segons va informar ahir el cos policial. Les diligències ja s'han tramitat al jutjat.

Els fets van tenir lloc el 12 de novembre cap a 3/4 de 4 de la tarda al restaurant Salom de Castellgalí. Segons va explicar el propietari de l'establiment, tres individus amb banderes espanyoles, que venien d'una manifestació espanyolista a Manresa, van entrar al local per prendre una consumició.

Aleshores, l'amo del bar els va demanar que deixessin les banderes a fora de l'establiment. Davant d'això, els tres ultres el van començar a amenaçar i a insultar. Seguidament, van increpar i agredir un client, que va rebre una lesió de poca gravetat en un pòmul.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància del SEM, que va atendre l'afectat. Els ultres van fugir, però, després d'un mes d'investigacions, els Mossos d'Esquadra, finalment, els han pogut identificar.