Els Mossos d'Esquadra van revisar la seu d'almenys dos departaments de la Generalitat i altres edificis públics per advertir que han de retirar-se els llaços grocs i pancartes de suport als independentistes empresonats, per ordre de la Junta Electoral Central (JEC).

Segons fonts coneixedores dels fets, els agents es van presentar a diferentes conselleries, arran d'un requeriment de la Junta Electoral que els va convidar a comunicar la prohibició d'exhibir símbols de suport als presos durant la campanya en llocs públics.

Els policies van comunicar als responsables dels edificis públics que havien de retirar els símbols independentistes i van aixecar acta per deixar constància de si s'han acatat les directrius de la Junta Electoral Central. Els agents van revisar també l'interior dels edificis, per comprovar si en algun espai de cara al públic s'exhibien aquest tipus de símbols prohibits per la Junta.

Entre les conselleries que els agents van revisar figura la seu del departament de Justícia, situada al carrer de Pau Claris, i la de Salut.