20 de desembre de 2017
20.12.2017
40 Años
40 Años

Segell manresà en una aplicació que ajuda a decidir quin partit votar

La firma Alegria.cat inclou la firma dels manresans Roger Nebot i Dani Mora

22.12.2017 | 02:29

La firma Alegria.cat, dels manresans Roger Nebot i Dani Mora, ha participat juntament amb l'organització El teu Parlament i la consultora Ideogramas per fer una aplicació que ajuda els votants a decidir quin partit votar.

A través de la pàgina web www.elteuvot.org, l'usuari respon diferents preguntes que permeten ubicar l'usuari en funció de la seva ideologia. En concret, l'usuari respon diferents preguntes de blocs temàtics respecte a les diferents candidatures que es presenten als comicis que se celebren demà. Un cop ha respost totes les qüesitons, l'usuari obté una sèrie de resultats que li permeten veure de forma gràfica i intuïtiva quina de les diferents candidatures s'apropa més a les seves preferències.

Segons expliquen els seus creadors, El Teu Vot és una iniciativa que «es construeix des del rigor metodològic i la total independència respecte de partits i institucions públiques, dos trets distintius essencials per tal de garantir uns resultats fidedignes als nostres usuaris».

També expliquen que les Aplicacions d'Orientació del Vot (AOV) són eines electròniques que permeten ubicar l'elector dins d'un sistema de partits determinat. Aquest tipus d'aplicació no busca determinar el vot de l'elector sinó oferir un posicionament concret segons les seves respostes de manera precisa i d'acord amb les propostes i accions de les diferents candidatures, afegeixen en una nota de premsa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18