22 de desembre de 2017
22.12.2017
40 Años
40 Años

Pilar Abel presenta un recurs d'apel·lació contra la sentència

La figuerenca que deia ser filla de Dalí sol·licita que no se la condemni a pagar les costes

26.12.2017 | 23:32
La figuerenca Pilar Abel.

La figuerenca que va imposar una demanda de paternitat de Salvador Dalí, Pilar Abel, ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència per demanar la seva nul·litat argumentant que no es va acreditar la cadena de custòdia de les proves d'ADN. Així, en l'escrit esgrimeix que queden "sembrats nous dubtes" sobre les mostres que van arribar a l'Institut Toxicològic de Madrid i Barcelona.

En cas que el recurs no prosperi, Abel sol·licita subsidiàriament que no se la condemni a pagar les costes i menys, afegeix l'escrit, "amb expressa declaració de temeritat". El Jutjat de Primera Instància Número 11 de Madrid va desestimar a l'octubre la demanda de paternitat que va presentar i la va condemnar expressament a pagar les costes per la "temeritat" d'haver anat a judici un cop les proves d'ADN van "excloure" de manera clara i diàfana que el geni del surrealisme fos el seu pare.

La sentència també criticava que, tant abans com durant la vista, Pila Abel hagués posat en dubte la cadena de custòdia de les proves, dubtant de "la professionalitat" dels forenses que van fer l'exhumació i dels experts que van contrastar els ADN, però sense aportar cap prova concreta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18