Almenys 15 persones van morir i una vintena van resultar ferides després que un suïcida s'immolés a última hora de la tarda al costat d'un grup de policies a la capital afganesa, Kabul, segons un balanç preliminar divulgat per fonts mèdiques.

La majoria de les víctimes van ser membres de les forces de seguretat que realitzaven una operació al barri de Banaee. Testimonis consultats per la cadena local Tolo News van assegurar que l'explosió va poder escoltar-se a gran part de la ciutat.

Un portaveu policial, Basir Mujahid, va explicar que els agents que van ser objectiu de l'atac participaven en un operatiu contra el mercat il·legal d'alcohol i drogues. «Intentaven impedir una possible protesta quan un suïcida es va acostar a ells i va detonar l'armilla que portava», va afegir.

Cap grup s'ha atribuït la responsabilitat d'aquest atemptat, que va tenir lloc tot just uns dies després que un altre terrorista matés almenys 41 persones en atemptar contra un centre cultural xiïta de la capital afganesa.