El Jutjat de Primera Instància número 11 de Madrid ha admès a tràmit el recurs d'apel·lació interposat davant l'Audiència de Madrid de la gironina Pilar Abel, en el qual demana l'anul·lació del judici del 18 de setembre per dirimir sobre la paternitat de l'artista Salvador Dalí que ella reclamava i que va ser rebutjada, segons ha declarat Abel a Europa Press.

La diligència dóna un termini de deu dies a les altres parts personades, que les emplaça a presentar un escrit d'oposició al recurs o que impugnin la resolució apel·lada, i poden acompanyar aquestes accions amb els documents i proves que considerin necessaris.

A més de la nul·litat d'actuacions de la vista, Abel va sol·licitar en el seu recurs presentat durant el mes de desembre que almenys no es condemni en costos a la part demandant.

Abel va presentar aquest recurs en considerar que s'havia vulnerat el dret a utilitzar els mitjans de defensa pertinents, que li van causar una situació d'indefensió en dues ocasions: la cadena de custòdia de l'ADN i no practicar-se la prova testifical.