L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet recorrerà al Suprem la condemna de l'Audiència de Barcelona de 9 anys i vuit mesos de presó pel saqueig de l'entitat, xifrat en 23 milions d'euros, i la multa de quatre milions d'euros, van indicar fonts jurídiques.

Segons la sentència, Fèlix Millet, amb la seva mà dreta, Jordi Montull, i la seva filla Gemma Montull, va muntar un entramat que «va permetre la destinació il·legal de més de 23 milions, el desviament per a finalitats privades de quantitats milionàries, el pagament de comissions a CDC, el pagament de factures per serveis no prestats, la presentació de rebuts per pagaments no corresponents» i frau a Hisenda. Segons la sentència, Millet i Montull «van fer front a importants despeses particulars, provocant-se un enriquiment injust» amb fons de la Fundació, l'Associació i el Consorci del Palau. A més, 3,7 milions d'euros es van lliurar a CDC en pagaments d'adjudicacions d'obra pública a Ferrovial.

Per altra banda, Cs va presentar una iniciativa al Parlament perquè la Generalitat iniciï els tràmits per rescabalar el dany patrimonial dels 6,6 milions d'euros que va cobrar CDC en comissions il·legals a través del Palau de la Música, i va assenyalar el camí de les subvencions electorals que ha rebut el PDeCAT.