La presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Cristina Cifuentes, es querellarà contra l'exsecretari general del PP de Madrid Francisco Granados després de les seves acusacions en el marc de la seva compareixença a l'Audiència Nacional sobre la trama Púnica on ha assegurat que la dirigent madrilenya coneixia el que estava passant.

Granados ha apuntat davant el jutge a l´expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i al també expresident Ignacio González, en la suposada trama de finançament il·legal del PP de Madrid. També ha parlat de l´actual presidenta de la Comunitat, Cristina Cifuentes, de qui ha afirmat que coneixia les decisions empresarials del Canal de Isabel II fruit d´una ´relació sentimental´ que va tenir amb Ignacio González. En declaracions a la premsa posteriors al seu testimoni voluntari davant el jutge en el cas ´Púnica´, Granados ha admès que hi havia "una campanya [electoral] paral·lela de reforçament a la campanya d´Esperanza Aguirre" que es gestionava "fora de l´àmbit del gerent regional del partit i del partit". Segons Granados, aquesta trama actuava "a les ordres d´Ignacio González" i estava pagada "a través de despeses de publicitat que s´encarregaven a empreses de l´àmbit de la Comunitat de Madrid".

Fonts del Govern regional presidit per Cifuentes han assenyalat a Europa Press que després "de tenir coneixement a través dels mitjans de comunicació de les declaracions efectuades avui per Francisco Granados", Cifuentes "exercirà davant els tribunals totes les accions civils i penals que li corresponguin, perquè constitueix un cúmul de falsedats i un greu atemptat contra el seu honor i a la seva imatge".

En aquest sentit, presentarà una querella criminal l'abast i detalls de la qual s'estan ultimant per part de l'advocat que la representarà a títol personal, ja que no té previst fer ús dels serveis jurídics de la Comunitat de Madrid.