Patricia Ramírez, mare de Gabriel Cruz, va reconèixer ahir que sospitava d'ella: «Tenia l'esperança de poder-la estovar i que s'ensorrés», va dir. «Tenia l'esperança que en algun moment ho deixés anar i per això, en cada discurs, sortíem apel·lant a la seva consciència i intentant que tot fos d'una altra manera», va assenyalar en declaracions a la COPE recollides per Europa Press, en què va afirmar que temia que aquestes fossin les circumstàncies de la desaparició del Gabriel.

Patricia Ramírez va apuntar, però, que era una cosa que la família «no tenia confirmada» i «no es podia fer ni dir res perquè era part de la investigació i podia perjudicar el nen». «No podíem fer res que pogués fer que el meu fill no tornés a casa», va afegir.

Sobre l'origen de les seves sospites, va declinar fer comentaris i va apuntar que potser d'aquest assumpte se'n podrà parlar més endavant, però «no ara mateix», quan l'acusada roman sota custòdia policial tot esperant ser posada a disposició judicial mentre segueixen les investigacions. La mare del Gabriel es va referir també al pare del nen i va demanar «respecte» perquè «està destrossat». «És una persona meravellosa, que ningú no ho dubti. Era impossible imaginar això que ha passat». Abans, en declaracions a Onda Cero, Ramírez va demanar que «no s'estengui l'odi».