Ciutadans (Cs) considera «molt trist» que «set milions i mig de catalans haguem d'estar pendents dels tuits d'una persona que va fugir de la justícia» i que «sap que no tornarà a ser president de la Generalitat». Així va valorar la diputada de la formació taronja al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, la piulada de Carles Puigdemont, la primera que fa des que és a la presó de Neumünster (Alemanya), en què assegura: «No claudicaré davant l'actuació il·legítima dels qui han perdut a les urnes».

En una atenció als mitjans ahir al migdia a Barcelona, Roldán també va referir-se a la convocatòria dels Comitès de Defensa de la República (CDR), els quals insten els conductors a no pagar els peatges de les autopistes durant l'operació tornada de la Setmana Santa, en senyal de protesta per la situació política actual. Roldán va afirmar que aquestes accions són una mostra de la «confrontació» i «ruptura» que genera el procés.

La diputada va recordar que fa 100 dies que es van celebrar les eleccions del 21-D: «Catalunya segueix bloquejada, la qual cosa evidencia que els partits separatistes no tenen intenció de sortir d'aquesta situació», va assenyalar. Per això, demana a JxCat, ERC i la CUP que «deixin d'estirar el procés com si fos un xiclet».