Nou ciclistes alemanys han resultat ferits, dos d'ells en aquesta greu i un crític, aquest dijous després d'haver estat atropellats per un turisme a la carretera que uneix els municipis de Capdepera i Artà, a Mallorca. Segons informa Diario de Mallorca, la conductora, mallorquina de 28 anys, ha donat positiu de cannabis en el test preliminar de drogues després de la prova que li ha realitzat la Guàrdia Civil, pendent de confirmar en un laboratori de Madrid amb una prova de saliva ja que s'ha negat a fer la prova de sang.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, la conductora del cotxe ha atropellat per darrere al gran grup de ciclistes, cap a 2/4 de 10 del matí. La dona ha estat traslladada a dependències de la Guàrdia Civil i s'ha acollit al seu dret a no declarar davant els agents, pel que ha estat posada en llibertat acusada de diversos delictes.

Des del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 han explicat que el ferit crític ha estat traslladat a l'Hospital de Manacor. En aquest mateix centre hospitalari també hi ha ingressat un dels ciclistes en estat greu.

L'altre ciclista ferit greu ha estat traslladat a l'Hospital de Muro. Les sis víctimes restants, totes elles amb un diagnòstic de menor gravetat, han estat ingressades a dos a l'Hospital de Muro i quatre en el de Llevant.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat l'Institut Armat, la Policia Local de Capdepera, el metge del PAC del municipi, dues ambulàncies de Suport Vital Avançat, la unitat logística del 061 i ambulàncies privades.