El CDR de l'Esquerra de l'Eixample ha organitzat una mobilització de 24 hores, des d'ahir fins a avui al migdia, en solidaritat amb els «presos polítics», els «exiliats» i tots els «represaliats» per l'Estat.

En declaracions a l'ACN quan ja feia gairebé tres hores que caminava sense parar, l'Àlex va constatar ahir que la marxa anava «molt bé». Envoltat de la gent que el va acompanyar en aquesta caminada, l'activista va explicar que havia d'afrontar «onades de gestió emocional» al llarg de la mobilització. Però es mantenia ferm: «No es dorm, això és imparable», va subratllar.

L'Àlex va destacar l'«energia» i «bon rotllo» que hi ha durant la marxa, i va remarcar que el CDR ha escollit la Model perquè és «símbol de la repressió, del que va ser el franquisme i del que continua sent el feixisme». «Té molta càrrega potent», va deixar clar.

Al llarg d'aquestes 24 hores, es faran diverses activitats com ara cercaviles, música en directe i una xocolatada popular, i es comptarà amb l'assistència de familiars dels presos polítics.

Avui es preveu que participin en la concentració Laura Masvidal, dona del conseller d'Interior destituït, Quim Forn, Xavier Sánchez, germà del candidat a la investidura Jordi Sànchez, a més de Pepe Beunza, l'artista Ferran Garcia Sevilla, i el regidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada i pallasso acusat de desobediència, Jordi Pesarrodona, entre d'altres. Els beneficis es destinaran a la caixa de solidaritat i a la caixa contra la repressió de l'associació Irídia.