El Rei Juan Carlos ha rebut aquest matí a l'hospital la visita de les seves nétes -la Princesa Leonor i la Infanta Sofia- acompanyades dels seus pares, Felipe i Letizia, i de la seva àvia la Reina Sofía, el que ha propiciat una imatge de conjunt de la Família Reial a les portes del centre sanitari.

Els cinc s'han desplaçat fins a l'Hospital Universitari Sanitas La Moraleja, on el rei Juan Carlos es recupera de l'operació de genoll a què va ser sotmès ahir, en un cotxe que conduïa el cap de l'Estat, que ha aparcat el vehicle a les portes del edifici, on esperaven nombrosos periodistes.

De nou, com va passar ahir a la tarda quan els Reis i Sofia van visitar a Juan Carlos I després de la seva quinzena operació quirúrgica, la Reina Letizia ha obert la porta del darrere de l'automòbil perquè poguessin sortir, primer la Princesa Leonor i després la Reina Sofía.

El príncep Felipe s'ha ocupat d'obrir l'altra porta del darrere perquè al seu torn pogués sortir la infanta Leonor, que de seguida s'ha dirigit, molt somrient, com la resta dels protagonistes de l'escena, a l'altre costat del vehicle, per donar la mà a la seva àvia.

Així, la Reina Sofia, a qui que la Princesa d'Astúries havia ofert la mà per ajudar-la a sortir de l'automòbil, ha agafat de la mà a les seves dues nétes, ha donat uns passos al costat d'elles i han posat per fotògrafs i càmeres a les portes de l'hospital, acompanyats de Rei Felipe i la Reina Letizia, igualment somrients.