El Grup Parlamentari Popular donarà suport a la creació d'una comissió d'investigació a l'Assemblea de Madrid sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després que el portaveu de Ciudadanos, Ignacio Aguado, donés un ultimàtum als conservadors de 48 hores segons el qual, si no hi donava suport, exigiria la dimissió de la dirigent madrilenya.

«Un cop presentada la iniciativa de creació d'una comissió d'investigació davant la mesa de l'Assemblea de Madrid, i si és conforme al reglament en el seu objecte i normes, donarem suport a la seva creació. Com sempre», va assegurar el PP Comunitat de Madrid al seu compte de Twitter sota el hashtag #sinmiedoalaverdad.

Aguado, ahir al matí, va imposar al PP que donés suport a la creació d'aquesta comissió, i que triessin en 48 hores «donar suport a la comissió o a la dimissió» de Cifuentes. Així, va reiterar que ha d'estar signada per tots els seus diputats abans de demà a les 12 del migdia i ha d'anar acompanyada del compromís que hi compareixeran les persones implicades.

Per la seva banda, Cifuentes va recalcar de nou ahir que va fer un màster a la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) de manera «completament legal», i va afegir que té l' «absoluta tranquil·litat» d'haver actuat «en tot moment d'acord amb la legalitat».

«Jo ratifico que vaig fer un màster de postgrau d'una manera absolutament legal, completament legal. Tinc els documents que així ho demostren», va assegurar Cifuentes ahir en el marc de la convenció nacional del PP celebrada a la ciutat de Sevilla, després d'assistir a un esmorzar amb Mariano Rajoy i els barons territorials del PP.

La presidenta madrilenya va reiterar que si hi havia hagut cap «irregularitat» o «error administratiu» en la tramitació d'aquest màster «és una cosa que ha d'aclarir la mateixa universitat». Dit això, va indicar que aquest assumpte està «judicialitzat i en mans de la Justícia».