La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que és "una mentida més del procés" que existeixi una resolució de l'ONU que permeti a Jordi Sànchez presentar-se a la investidura. "Res del que diuen de la suposada resolució de l'ONU és cert", ha manifestat des de Madrid. La líder de la formació taronja apunta que la resposta de l'ONU és només un "acusament de recepció" de l'escrit de la seva defensa. "És una resposta de formulari que deixa clar que no valora la qüestió de fons", ha manifestat. Arrimadas ha criticat que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi tornat a proposar Sànchez (el ple es farà divendres a les 10h) i ha dit que és una "eina per augmentar la confrontació i el victimisme".

Arrimadas ha fet les declaracions just el dia que Torrent ha convocat el ple d'investidura i ha instat el Tribunal Suprem a garantir els drets polítics del candidat. De fet, a través d'un escrit dirigit al jutge Llarena, Torrent l'informa de la resolució del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides del passat 23 de març que insta l'estat espanyol a prendre "totes les mesures necessàries per garantir els drets polítics" de Sànchez.

Per a Torrent, "la concessió de les mesures cautelars implica una obligació de resultat a tots els poders de l'Estat i exigeix que s'habilitin els mecanismes necessaris perquè el diputat Jordi Sànchez pugui sotmetre's al debat d'investidura".