L'advocat del professor Alfredo Allué, Antonio García, va avançar ahir que el seu representat emprendrà accions legals contra la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) per la signatura «falsa» del docent que apareix en les actes de convalidació d'assignatures de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

En declaracions a Antena3, el lletrat va explicar que el professor li havia encarregat fer un estudi «del que es pot fer» i avançar «totes les accions que procedeixin». Allué va expressar dimarts el seu malestar després de la difusió de l'acta de convalidació d'assignatures en la qual apareix una signatura que no reconeix com a seva, com a professor d'un màster en el qual, diu, no va tenir «més participació que unes classes».

Qui també va anunciar accions legals contra la URJC va ser la catedràtica de Dret Constitucional de la Universitat de Salamanca (USAL), Ángela Figueruelo, després de conèixer que la seva signatura apareix en les actes de convalidació del màster de Cifuentes.