Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant tres homes de nacionalitat algeriana de 19, 28 i 34 anys, acusats de participar suposadament en una agressió sexual a una jove de 19 anys durant la matinada de dissabte.

Els fets van tenir lloc durant la matinada de dissabte passat, quan la víctima va conèixer a un home en una discoteca de la zona d'oci del port d'Alacant.

Després convidar-la a begudes alcohòliques, li va insistir que l'acompanyés a casa, lloc on una vegada al seu interior van sortir tres joves de les habitacions i al costat de la persona que havia conegut hores abans la van agredir presumptament, resultant infructuosos els intents de fugida de la jove.

Posteriorment, un dels sospitosos va conduir a la víctima al carrer, on desesperadament la jove va demanar auxili en el primer establiment comercial que va trobar. Des d'allà, una crida alertar els agents dels fets.

La víctima de 19 anys, va ser traslladada i atesa a l'Hospital General d'Alacant, mentre els agents practicaven tot tipus de gestions a fi de localitzar i detenir els presumptes autors de l'agressió.

Un dels presumptes autors va ser detingut a l'Aeroport d'Alacant quan intentava fugir del país

Escasses hores després els agents van localitzar i van detenir dos dels sospitosos, tenint indicis fundats que un altre podria tenir la intenció de fugir del país via aèria, de manera que ràpidament van establir un dispositiu a l'aeroport de l'Altet que va concloure amb la detenció de aquesta persona.

Dos dels detinguts passaran al llarg del matí del dia d'avui a disposició judicial a Alacant i l'altre a Elx.

La investigació ha estat portada a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant, que continuen fent tasques investigadores a fi de localitzar i detenir l'altre subjecte que presumptament va participar en els fets delictius.