La combinació formada pels números 24, 40, 12, 41 i 46 ha estat l'afortunada del sorteig Euromillones d'aquest divendres 27 d'abril de 2018. Les estrelles han anat a parar als números 5 i 12. Recorda que cada dia pots consultar aquest i altres resultats a la nostra pàgina de sortejos (Bonoloto, Primitiva, El Gordo...).

Tot sobre l'Euromillones

L'Euromillones és un sorteig d'àmbit europeu que se celebra tots els dimarts i divendres. En ell poden participen ciutadans de diversos països del continent. Concretament: Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa.

El primer sorteig de l'Euromillones es va celebrar el febrer de l'any 2004 en un saló de París. A cada país, s'encarrega de la gestió d'aquest joc l'organisme públic de loteria i apostes.

La mecànica del joc

Cada aposta té un preu de dos euros i mig a la majoria dels països i consisteix a seleccionar 5 números entre l'1 i el 50 i dues estrelles, entre els números 1 i 11. Guanyen el màxim premi els encertants de tots els números, tot i que també reben premi aquells que encertin cinc números i una o cap estrella, quatre números i 2, 1 o cap estrella, tres nombres i 2,1 o 0 estrelles, dos nombres i 2, 1 o 0 estrelles; i un nombre i les dues estrelles.

Premis milionaris ja han tocat a la península

Els premis, més enllà del quantiós pot generat, es quantifiquen en funció de la participació de cada país. No és fàcil encertar el gran premi del pot, però quan s'aconsegueix el premi arriba a xifres astronòmiques. Per exemple, a Espanya, el 6 d'octubre de 2017, una butlleta segellada a un despatx de loteria i aposta de Jinamar (Gran Canària), va obtenir un premi de 190 milions d'euros.

I més recentment, al febrer del 2018, l'Euromillones va deixar 88 milions a Cadis per una butlleta del sorteig validada a la localitat de La Línea de la Concepción.