Una jove de 24 anys va morir aquest diumenge a la nit en una col·lisió entre dos turisme a l'AP-7, al seu pas per Sarrià de Ter (Gironès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La noia, veïna de Santa Coloma de Farners, va conduir 10 quilòmetres en direcció contrària des del peatge de Fornells de la Selva fins a estampar-se contra un vehicle que circulava correctament i en el qual viatjaven dues persones. Ambdues van ser ingressades amb vida a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre es va produir en sentit sud, a l'alçada del quilòmetre 58, quan faltaven uns cinc minuts per a la mitjanit. La víctima, G.P.P. era veïna de Santa Coloma de Farners i s'està investigant els motius que van causar la seva entrada de forma equivocada a l'AP-7,

Pel que fa l'afectació viària, el trànsit va quedar restringit en el tram del sinistre en sentit sud fins a dos quarts de dues de la matinada aproximadament, quan la circulació es va restablir.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).