El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, ha criticat les declaracions del ministre de Justícia, Rafael Catalá, on qüestionava el vot particular del jutge Ricardo González en el judici a 'La Manada'. "Les paraules de Catalá son un flac favor a la separació de poders i demostren una manca de respecte.

I no és la primera vegada que fa unes declaracions d'aquest tipus", ha lamentat Villegas. "Podem no estar d'acord amb les decisions judicials, podem comentar-les i criticar-les, però el que no podem fer és assenyalar els jutges personalment com ha fet el ministre de Justícia", ha continuat el secretari general de Cs.

Catalá ha carregat aquest dilluns contra el vot particular del magistrat -que demanava l'absolució dels acusats- assenyalant que "té alguns expedients oberts" i mostrant-se sorprès per la no "actuació disciplinària prèvia" del CGPJ. "Tots saben que el jutge González té algun problema singular", ha sentenciat el titular de Justícia a la Cope.

"El que hem de fer és veure com protegim millor la societat, en tot cas, modificants les lleis", ha continuat Villegas. "El que no s'ha de fer mai és atacar jutges ni interferir en la tasca del Consell General del Poder Judicial", ha insistit el secretari general de Cs. "Per tant, demanaria al ministre Catalá que deixi de fer aquest tipus d'acusacions i declaracions que no fan cap favor a ningú", ha conclòs Villegas.