La rua del Barça 2018 arrenca recorrerà aquets dilluns 30 d'abril els carrers del centre de Barcelona. L'equip celebrarà amb la ciutat el títol de Campió de Lliga 2017-2018. Consulta el recorregut.

Recorregut de la rua del Barça

El recorregut dels jugadors del Barcelona pels carrers de Barcelona començarà al World Trade Center (c/ de Barcelona), a les 6 de la tarda.

On hi haurà més animació?

Al llarg de l'itinerari, en tres punts s'ubicaran banderes i es llançarà confeti. Aquests són:

• Ronda de Sant Pau amb Avinguda del Paral·lel,
  • Comte d'Urgell amb Avinguda de Roma
  • Avinguda de Sarrià amb Avinguda Josep Tarradellas.

Campió de lliga al camp del Deportivo

El Barça va lligar el títol de campió anit després de guanyar el Deportivo a Riazor, que de retruc ha confirmat el seu descens a Segona Divisió. El partit no podia començar millor per un Barça que es va avançar amb un gol de Coutinho al minut 7, i Messi va encarrilar el títol amb el 0-2. Tot i això, la ràpida resposta del Lucas Pérez va ajustar el partit al descans (1-2).

A la represa, Çolak va igualar el marcador i el Deportivo va creure per moments en la victòria, però dos gols més de Messi al tram final, que s'escapa en la disputa per la Bota d'Or, van sentenciar el partit i la Lliga pel conjunt d'Ernesto Valverde.

El xiulet final va desfermar l'eufòria a la banqueta del Barça, que ha tancat el doblet d'aquesta forma i ha sumat el seu vuitè doblet sense concedir ni una sola derrota en el campionat domèstic.

A la propera jornada hi haurà clàssic. Consulta aquí l'horari del Barça - Reial Madrid.