El conductor d'una motocicleta va morir aquest diumenge al costat de la seva acompanyant, una dona de 32 anys, després de ser envestits per un cotxe a Madrid. L'home, policia nacional, treballava en tasques de protecció de la Presidència de Govern.

Així ho assegura la Policia Municipal a través del seu compte a Twitter en què lamenta la mort dels dos ocupants de la moto, ahir al voltant de les 16.00 hores, quan el conductor d'un vehicle, a l'intentar esquivar un altre cotxe, va impactar contra la motocicleta en què viatjaven els dos joves -un home i una dona-, que van morir a l'acte.

L'accident es va produir a la cruïlla entre el carrer María de Molina amb els carrers López d'Hoyo i Serrano, zona que va estar tancada al voltant de dues hores. El fort impacte del cotxe amb la moto va fer que els dos joves sortissin disparats diversos metres i es colpegessin contra un senyal de mobiliari urbà.

Les dues víctimes presentaven múltiples politraumatismes, de manera que els sanitaris del Samur no van poder fer res més que confirmar la seva mort. El conductor que va causar el sinistre va haver de ser atès per psicòlegs del Samur.