L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes va renunciar ahir a la seva acta de diputada de l'Assemblea de Madrid, segons van confirmar fonts del PP. D'aquesta manera, Cifuentes abandona definitivament la política després també de renunciar a la presidència de la Comunitat de Madrid i del PP madrileny. Cifuentes va registrar la seva renúncia a l'acta de diputada ahir a mig matí a l'Assemblea de Madrid.

Cifuentes va dimitir com a presidenta de la Comunitat de Madrid el 25 d'abril passat després de l'escàndol del màster de la Universitat Rey Juan Carlos i del vídeo difós als mitjans on se la veu després de robar unes cremes en un supermercat Eroski de Vallecas el 2011. Posteriorment, el 27 d'abril, Cifuentes també presentava la seva renúncia a la presidència del PP de Madrid.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari del PP, Rafael Hernando, va demanar ahir en roda de premsa al Congrés que s'acabi l'«escarni públic» de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes després d'haver dimitit del seu càrrec i haver deixat ahir el seu escó a l'Assemblea de Madrid, i va celebrar que el seu partit pugui seguir gestionant el govern de la capital espa-nyola.