L'assessora de la Casa Blanca Kelly Sadler es va burlar aquest dijous de la salut del senador republicà John McCain, que ha estat diagnosticat amb càncer cerebral, i va indicar que la seva oposició al nomenament de la candidata del president, Donald Trump, per dirigir la CIA «no importa» perquè «morirà igualment».

Els comentaris de Sadler van tenir lloc durant una reunió a la qual van assistir desenes de membres del personal de la Casa Blanca, segons va recollir el diari local The Hill. La dona de McCain, Cindy McCain, va respondre en el seu compte de Twitter a les paraules de l'assessora: «Deixa'm recordar-te que el meu marit té família, set fills i cinc néts».

El senador, de 81 anys, va anunciar aquest dijous que no votaria a favor de la confirmació de Gina Haspel, la candidata de Trump per dirigir la CIA, i va instar la resta de la Cambra alta a sumar-se a ell en resposta al controvertit programa d'interrogatoris que Haspel havia posat en l'agència. McCain ha expressat en reiterades ocasions la seva oposició a Trump, al qual ha acusat de no estar a l'altura dels valors nord-americans. El senador va ser diagnosticat amb un agressiu càncer cerebral l'any passat i va estar rebent tractament en el seu habitatge de l'estat d'Arizona durant uns mesos en els quals no va poder presentar-se al Senat. «Respectem el servei del senador McCain a la nostra nació i tant ell com la seva família es troben en les nostres pregàries», va indicar la Casa Blanca.