La jutge Carmen Rodríguez-Medel ha ampliat la investigació del cas sobre el màster de Cristina Cifuentes a tres professors més de la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC), entre ells Pablo Chico de la Cámara, i a un alumne del mateix curs de l'exdirigent madrilenya. Chico de la Cámara va ser el professor del màster que va ordenar a la funcionària Amalia Calonge, també imputada en la causa, canviar les notes el 2014.

En el ple monogràfic de l'Assemblea de Madrid, Cristina Cifuentes va exhibir una carta d'aquest professor manifestant que havia donat aquesta ordre per un error que va tenir en la transcripció de les qualificacions. Precisament Chico de la Cámara va presentar recentment la seva dimissió com a president del Tribunal Econòmic Administratiu de l'Ajuntament de Pozuelo. Els altres dos docents són la professora de Dret Administratiu Susana Galera i el de Dret del Treball Rodrigo Martín. Tots ells, més l'estudiant investigat, compareixeran davant la jutge el proper 25 de juny.

D'altra banda, ahir el president de la Comunitat de Madrid en funcions i candidat del PP a la Comunitat, Ángel Garrido, va recordar en el seu discurs en el ple d'investidura l'expresidenta Cristina Cifuentes, «una professional lliurada al servei públic que ha governat amb dedicació», va dir. Gairebé al final de la seva intervenció, Garrido va demanar «el respecte que mereix com a persona i com a presidenta de la Comunitat».