El ministre de Transport de Cuba, Adel Yzquierdo, va confirmar ahir 110 morts i tres supervivents en l'accident aeri ocorregut divendres després de l'enlairament d'un avió de l'aeroport José Martí de l'Havana. Entre els morts hi ha 55 dones, 55 homes i 5 menors, va explicar Adel Yzquierdo en la roda de premsa recollida pels mitjans cubans. Les autoritats cubanes van confirmar deu identificacions, però van explicar que la identificació de totes les víctimes «podria durar setmanes». A més, s'ha revelat que entre els morts hi ha diversos estrangers confirmats: dos argentins, una mexicana i dues sahrauís residents a Cuba. El llistat oficial de passatgers serà publicat en qüestió d'hores.

Finalment, Yzquierdo va informar que han donat ja accés a perits i autoritats dels Estats Units per investigar els motius de l'accident de l'avió Boeing 737.

D'altra banda, Adel Yzquierdo Rodríguez va informar ahir que una de les caixes negres de l'avió va ser recuperada en bon estat i ja està en mans de l'equip d'investigació.