L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) alerta que serà «molt difícil» determinar de quin municipi procedia el nadó que va aparèixer mort la matinada d'ahir a la línia de tractament d'envasos de l'Ecoparc 2 de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

Així ho va afirmar Sofia Bajo, cap de servei de la direcció de prevenció i gestió de residus de l'AMB, que va explicar que la instal·lació rep al voltant de 80 tones de deixalles d'aquesta mena cada nit, i que provenen de Barcelona i de tots els municipis metropolitans de l'àmbit del Besòs. Així mateix, va afegir que també serà complicat saber en quin moment hauria entrat el nadó a la instal·lació, ja que dilluns va ser festa i hi havia emmagatzemades més de 200 tones de residus pendents de tractar.

Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada, quan un empleat de l'Ecoparc 2 va trobar el cadàver del petit dins d'una màquina, mentre feia treballs rutinaris de neteja i manteniment de la línia d'envasos, segons Bajo. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació per esclarir els fets.