La Selectivitat 2018 ja és aquí, però és probable que molts alumnes tinguin dubtes de cara al dia d'inici dels exàmens. Així, amb el calendari i horaris ja confirmats, ara és el moment de conèixer on són els exàmens i qui forma el tribunal, cosa que es pot consultar des d'aquest divendres 8 de juny a Accesnet.Les dates clau de la Selectivitat 2018

Els estudiants que participaran a les PAU d'enguany han de tenir marcats alguns dies al calendari. Aquesta és la cronologia dels exàmens.

Matrícula lliure

Del 2 al 14 de maig, matrícula per als estudiants que no cursin 2n de Batxillerat ni Cicles Formatius de Grau Superior a Catalunya aquest curs.

Matrícula

Del 16 al 31 de maig per als alumnes que estiguin cursant 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior a Catalunya.

Consulta de tribunal i lloc d'exàmens

8 de juny

Exàmens

Del 12 al 14 de juny

Consulta dels resultats

Els resultats de la prova es coneixeran el 27 de juny.

Sol·licitud de revisió d'exàmens

La sol·licitud de revisió d'exàmens es podrà fer del 27 al 29 de juny, i els resultats de la revisió seran publicats el 9 de juliol.Quins exàmens hi ha cada dia a la Selectivitat 2018?

A Catalunya, les PAU comencen el 12 de juny i les proves ja estan dividides entre els 3 dies que ocupen.

Així, el dilluns 12 de juny hi ha llengua i literatura catalana i castellana, economia de l'empresa, història de la filosofia, química, anàlisi musical i dibuix tècnic.

El dimarts toca història, llengua estrangera, ciències de la terra i medi ambient, fonaments de les arts, matemàtiques aplicades a les ciències socials, electrotècnica i història de l'art.

Finalment, l'últim dia hi haurà els exàmens de física, geografia, dibuix artístic, llatí, matemàtiques, biologia, cultura audiovisual, grec, disseny, literatura catalana i tecnologia industrial.