La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, va acusar el president del Govern, Pedro Sánchez, de «complir les exigències dels separatistes catalans», després d'haver decidit aixecar la supervisió dels comptes de la Generalitat decretada pel Govern Rajoy el setembre passat. En un missatge a través de Twitter, Arrimadas va afirmar que «Sánchez comença aviat a complir les exigències dels separatistes catalans».

«El Govern reconeix que segueix amb el seu pla il·legal, usa ambaixades per a propaganda, dóna 20 milions d'euros més a TV3, posa símbols a les institucions que exclouen milions de catalans i ja té el seu premi», va sostenir la líder de Cs.

Arrimadas es va referir així a la decisió adoptada ahir pel Consell Executiu d'injectar 20,4 milions d'euros a TV3 per compensar l'impacte que han tingut en els comptes de la cadena els canvis en la deducció de l'IVA i evitar que «la programació de tardor o la contractació externa es paralitzi», segons va explicar la consellera portaveu, Elsa Artadi.

La líder de Ciutadans va confirmar ahir que no es reunirà amb el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè «segueix amenaçant milions de catalans» amb un projecte independentista, i va criticar que el Govern mantingui en la façana de la Generalitat la pancarta a favor de l'alliberament dels presos sobiranistes.