El vaixell Aquarius, el segon dels tres amb immigrants que arriben al llarg d'aquest diumenge al Port de València, ha estat rebut amb un "impressionant" aplaudiment de tot l'operatiu durant les seves tasques a les instal·lacions portuàries, en el moll de creuers.

Segons informa Creu Roja en el seu compte de Twitter, els efectius de l'organització humanitària, de Policia, Guàrdia Civil, traductors i Sanitat Exterior han ovacionat als tripulants i migrants que viatgen en el vaixell.

L'Aquarius, segons Creu Roja, porta 126 persones a bord --106, segons altres xifres--, les "més delicades" pel seu estat, encara que en el Port els espera tot el dispositiu desplegat per a la seva atenció.

Segons les informacions facilitades durant l'operatiu, en aquesta embarcació, la menys nombrosa de les tres, viatgen sis dones embarassades i els deu menors acompanyats, així com la majoria de les persones (56) amb problemes lleus de salut -no hi havia cap greu--.

Mentre es procedeix al desembarcament de l'Aquarius, se segueix realitzant el trasllat en autobusos del passatge del Dattilo, el primer buc de la flota que ha arribat al Port de València, i que ha atracat cap a les 6.50 hores, amb 274 immigrants a bord.