El PP estudiarà dues denúncies d'afiliats que s'han dirigit a la comissió organitzadora del congrés del partit relatives a l'enviament de propaganda abans que arrenqui la campanya interna per part d'un dels candidats a liderar la formació, Pablo Casado, segons van informar ahir fonts populars.

La campanya electoral interna arrenca oficialment avui a les deu del matí i a partir d'aquest moment els candidats podran recór-rer tot Espanya utilitzant les seus del partit i els mitjans telemàtics que ofereix la formació. Això sí, el reglament que s'ha aprovat amb motiu del congrés del juliol estableix que no està permès cedir el cens als candidats.

L'exministra de Defensa i fins ara secretària general del PP, María Dolores de Cospedal -que té la catalana Dolors Montserrat com a cap de campanya-, obrirà la campanya interna per presidir el partit a Barcelona, mentre que l'exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría -a qui dona suport l'exdelegat del Govern a Catalu-nya, Enric Millo- ha optat per Andalusia i celebrarà el seu primer acte a Màlaga. Per la seva banda, l'exvicesecretari de Comunicació del PP Pablo Casado farà la seva primera parada a la Corunya.