La diputada del Partit Popular Celia Villalobos torna a ser protagonista d'una nova polèmica. En aquesta ocasió, l'exministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat durant el Govern d'Aznar s'ha tornat a col·locar davant el focus públic per unes polèmiques declaracions sobre La Manada en què responsabilitza a la víctima.

"Ara el que es porta és l'amor en manada. En manada si tu vols que hi hagi en manada. Escolta, que en la meva època també hi havia llits de 3 i de 4, però tu deies que sí o tu deies que no. I tu no em diguis a mi que una noia de 18 anys als Sanfermines... O sigui, que no estaven d'exercicis espirituals. estaven als Sanfermines, que hi passen les coses que hi passen ", ha dit Villalobos en declaracions al programa d'Antena 3 'Espejo Público'.

Abans d'aquesta polèmica intervenció, Villalobos, havia apel·lat a canviar la llei perquè s'endureixin les penes en casos com el de La Manada. A més, qualificava de "terrible" que un guàrdia civil i un militar "figurin entre els condemnats.