Un home de 44 anys d'edat i una dona de 39 anys han estat detinguts a València després que s'hagués hagut d'ingressar en un hospital al seu fill, un nadó de tan sols nou mesos d'edat, per una ingesta de cocaïna, segons van informar a Europa Press fonts de la Policia Nacional.

Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat a la nit, quan el pare del nadó el va portar al servei d'Urgències de l'hospital perquè «tenia febre». En ser atès, se li va fer una prova d'orina al nadó, que va donar com a resultat un positiu en cocaïna.

Un cop es va confirmar el resultat del primera anàlisi d'orina, el pare d'aquest nadó va ser detingut com a autor d'un presumpte delicte contra la salut pública.

L'endemà al matí, diumenge, la mare del nadó va ser localitzada i també va ser detinguda com a autora d'un presumpte delicte d'abandonament de menors.

Segons van assenyalar ahir les mateixes fonts policials, el nadó de nou mesos continua ingressat a l'hospital, encara que el seu estat de salut ja ha presentat una millora respecte de la situació en què es trobava dissabte a la nit, i ahir ja no tenia febre.