L'acusat i principal sospitós de ser l'autor del crim de la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú va admetre ahir davant la jutge que va matar la menor sense ser-ne conscient.

Segons van explicar fonts judicials, ahir, l'home va explicar que la tarda dels fets va entrar i sortir de casa constantment per anar a un bar proper.

En una d'aquestes tornades al pis, l'acusat va assegurar que es va deixar la porta oberta per anar al bany i que, en adonar-se'n, va sospitar que algú havia accedit a l'habitatge.

Després de tancar la porta de l'habitatge amb clau, l'acusat va relatar que va anar a la cuina a agafar dos ganivets per defensar-se d'un presumpte intrús, moment en què es va trobar amb la nena de sobte dins de casa.

L'home va garantir que la menor havia entrat al seu habitatge per iniciativa pròpia perquè la porta estava oberta, alhora que va admetre que la va agredir per defensar-se d'ella, sense ser conscient de que es tractava d'una nena. Els fets van tenir lloc el 4 de juny passat a la tarda.