Un taxista de 30 anys està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu després de ser apallissat per tres homes a Salou (Tarragonès).

Els fets han tingut lloc aquest diumenge a tres quarts de sis de la matinada a la parada de taxis de la Font Lluminosa quan la víctima s'ha negat a portar els agressors amb el seu vehicle perquè no han volgut fer la cua i han passat davant dels que esperaven el seu torn, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Davant la negativa, els tres joves, de 20, 23 i 30 anys, han començat a apallissar el taxista i un d'ells l'ha aixecat i l'ha tirat contra el terra. L'home ha picat amb el cap, ha perdut el coneixement i ha començat a convulsionar.

Tot seguit, han arribat una patrulla dels Mossos d'Esquadra que han perseguit dos dels agressors que han intentat fugir corrent. Els joves s'han encarat als agents i han ferit quatre mossos de poca gravetat. El tercer agressor ha estat retingut pels testimonis dels fets.

Tots tres estan detinguts a la comissaria de Salou a l'espera de passar a disposició judicial. Dos són de nacionalitat belga i un és de nacionalitat espanyola.

Fins al lloc s'han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències que han evacuat el taxista a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els quatre mossos que han resultat ferits de poca gravetat han anat a visitar-se a un CAP.