L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha arribat cap a 2/4 de 2 del migdia a la presó de Mas d'Enric, al Catllar (Tarragonès), on ha estat traslladada a petició pròpia des del centre de Puig de les Basses de Figueres

Forcadell ha sortit de la presó de l'Alt Empordà a les 9.30 h. Hi va arribar el passat 4 de juliol al costat de l'exconsellera Dolors Bassa procedent de la d'Alcalá de Henares. Ho ha fet en un turisme sense cap logotip escortat per un cotxe oficial dels Mossos d'Esquadra.

L'expresidenta mantindrà a Tarragona el mateix règim de visites que a Figueres i estarà en una cel·la d'ús individual del mòdul de dones, que compta actualment amb trenta internes.

Carme Forcadell és traslladada al Catllar a petició pròpia per estar més a prop de la seva família i, en arribar al centre, s'haurà de sotmetre als tràmits habituals d'identificació, visita mèdica i entrevistes amb l'equip de la presó.

L'única política independentista que quedarà a partir d'ara a la presó de Puig de les Basses és l'extitular de Treball de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, que és originària de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).