El secretari de comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo, va afirmar ahir que «40 anys de PP i PSOE són suficients» i que per això «cal obrir una nova etapa per girar full del bipartidisme».

En declaracions davant la seu de Ciutadans a Barcelona, el també portaveu adjunt de Cs al Parlament va considerar «més necessari que mai girar full al bipartidisme amb un nou projecte il·lusionant, sense motxilles i que miri cap al futur».

De Páramo va acusar els «vells partits» de «mirar cap a una altra banda davant la crisi que s'ha generat a Catalunya» i de «pactar amb els partits separatistes» a canvi de «concessions».

De Páramo també va criticar que PP i PSOE coincideixin que Cs és l'adversari: «Els partits constitucionalistes no són els adversaris, ho són la corrupció, l'atur i els partits que volen declarar la independència».

Sobre la situació a Catalunya, va criticar que el president del Govern, Pedro Sánchez, «miri cap a altre costat atrinxerat a la Moncloa». En aquest sentit, va preguntar-se: «On és Sánchez mentre els seus socis diuen que declararan la independència i tanquen el Parlament perquè no es pugui celebrar un ple per parlar de convivència?».