El president del PP, Pablo Casado, i l'expresident José María Aznar van reunir-se ahir i van parlar de la situació de Catalunya i dels «reptes i desafiaments» que afronta Espanya en una trobada de gairebé dues hores de durada a la seu del partit del carrer Gènova. Aznar va tornar així a la seu nacional dels populars després de més de dos anys i després d'haver renunciat l'any 2016 a la Presidència d'honor de la formació. Casado ha decidit citar l'expresident al seu despatx després de la trobada que va mantenir aquest dilluns amb Mariano Rajoy al mateix lloc i que va tenir una durada d'una hora i mitja.

Segons fonts de la direcció del partit, la reunió amb Aznar es va celebrar en un ambient «de confiança i esperança en el futur». Durant la conversa va tenir «especial rellevància» la política internacional, en què Casado va treballar durant la seva etapa com a director de gabinet de l'expresident del Govern entre els anys 2009 i 2011.

D'altra banda, la jutgessa que investiga el màster del president del PP, Pablo Casado, va citar com a investigades tres companyes que l'any 2009 van cursar el mateix màster a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC). La jutgessa Carmen Rodríguez-Medel ha citat també cinc companys més com a testimonis. Les companyes de classe de Casado hauran de comparèixer el 2 d'agost al jutjat 51 de Madrid. Es tracta de Maria Mateo Feito, filla de l'exassessora de la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid, Maria Teresa Feito, que va dimitir la setmana passada després que es conegués que va anar a la Rey Juan Carlos a «interessar-se» pel màster de Cifuentes quan va saltar l'escàndol. També declararà Alida Mas Taberner, qui va ser sotssecretària d'Educació de la Generalitat Valenciana amb Francisco Camps. La tercera és María Dolores Cancio Álvarez, que ha col·laborat en publicacions amb l'exdirector de l'Institut de Dret Públic de la URJC, Enrique Álvarez Conde, també imputat en aquesta causa.