Un barceloní de 33 anys va reconèixer avui davant un tribunal alemany haver violat repetides vegades a un nen de nou anys a Alemanya, després d'haver pagat a la mare del menor més de 10.000 euros.

En el primer dia del seu judici en l'Audiència Provincial de Friburg (sud-oest), l'acusat va confessar haver comès "greus delictes" i haver ocasionat un "gran dany" al menor per un "interès sexual pels nens", per la qual cosa va demanar ser sotmès a "teràpia", van informar mitjans locals.

L'home, que es feia dir "oncle Luc" segons la fiscalia, va viatjar en diverses ocasions de Barcelona a Friburg amb avió i amb cotxe de lloguer per abusar del menor entre setembre de 2016 i agost de 2017.

Està acusat de violacions greus i extremadament greus, abús de menors, tracta de persones per a la seva explotació sexual, prostitució forçada en grau greu, així com possessió i difusió de pornografia infantil.

Està previst que el procés tingui quatre sessions i que la sentència, en la qual es compta amb una llarga condemna, es faci pública a principis d'agost.

Aquest espanyol és la setena i última persona que va a ser jutjada per aquests fets, que es van fer públics el gener passat quan la mare del menor i el seu company van ser detinguts.

Segons l'Oficina d'Investigació Criminal (LKA) de Baden-Württemberg, es tracta del "cas més greu d'abusos sexuals que han abordat els investigadors fins avui" en aquest estat federat.

En el procés principal es jutja des de juny a la mare, de 48 anys, i el seu company, de 39, per haver ofert a través d'internet al fill d'ella entre 2015 i 2017 i haver cobrat perquè diversos homes abusessin, maltractessin, ferissin, humiliessin, insultessin i gravessin en vídeo al menor.

Altres quatre homes han estat ja condemnats per abusos sexuals al menor a penes d'entre vuit i deu anys de presó.