09 de agost de 2018
09.08.2018

Troben el grup de quatre menors que s'han perdut quan feien muntanyisme a la Garrotxa

Els joves havien d'arribar al Coll de Canes i al no fer-ho els monitors han avisat als equips d'emergència

09.08.2018 | 21:43

Els equips d'emergència buscaven des de quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous un grup de quatre menors que feien muntanyisme a la zona del Puig de l'Ofrena. Els joves havien d'arribar al Coll de Canes seguint un Petit Recorregut (PR), i al no fer-ho, els monitors han donat l'avís als Bombers que han activat la recerca. Finalment, han estat trobats poc després de les 10 de la nit.

El grup el formaven tres nois i una noia d'entre 14 i 15 anys que estaven seguint una ruta i que ahir a la tarda haurien estat al Mas del Coll de Santigosa (Ripollès). Inicialment el grup el era d'unes deu persones, però en un moment determinat va decidir separar-se i els quatre menors van quedar sols. S'han activat dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i Protecció Civil.

Ahir, els monitors van parlar amb els menors i els van dir que estaven bé i que havien passat pel Mas del Coll de Santigosa. Aquest matí, el grup s'havia de trobar a la zona del Coll de Canes, situat a Riudaura (Garrotxa), a prop de la carretera N-260. Els monitors i els altres menors hi han arribat, però els quatre adolescents no. Aleshores, els monitors han decidit desfer la ruta PR (de Petit Recorregut) que haurien d'haver seguit per arribar fins allà. Els han estat buscant durant hores, però no els han trobat.

Ha estat a la nit quan els cossos de seguretat han trobat els menors al Puig de l'Ofrena; «una mica nerviosos, però amb bon estat de salut».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook