La Policia Nacional investiga un robatori a l'hotel Melià València, de joies i diners, després de la presentació d'una denúncia aquest dimarts que va ser interposada pel cantant de reggaeton portoriqueny Daddy Yankee.

Daddy Yankee va denunciar el dimarts a la nit el robatori de diverses joies i diamants que guardava en la caixa forta de l'habitació de l'hotel, valorats en prop de dos milions d'euros.

Segons han manifestat fonts de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, s'ha obert una investigació per aquest robatori, del que no han precisat més dades, mentre que l'hotel ha rebutjat fer cap declaració sobre aquest tema de moment.

Segons la denúncia que van presentar les víctimes, d'una de les habitacions també van sostreure 2.500 dòlars i un gruixut cordó d'or, i en l'altra van obrir la caixa forta i es van apoderar de les joies i diamants. Segons fonts consultades per aquest diari, el lladre es va fer passar per l'artista davant l'empleat de l'hotel.

L'artista, una de les veus més conegudes de la música llatina en els últims anys, es trobava a la ciutat després d'actuar en el Latin Fest a Gandia, diumenge passat 5 d'agost.