n Deu persones van resultar ferides ahir com a conseqüència d'un tiroteig registrat de matinada a Manchester, on s'estava celebrant el Carnestoltes del Carib, segons va explicar la policia, que investiga les circumstàncies de l'incident.

La policia metropolitana va informar que cap a 2/4 de 3 de la matinada va rebre els primers avisos que hi havia hagut trets a Claremont Road, al centre de la ciutat, fet pel qual va desplaçar «un gran nombre» de membres de les forces de seguretat a la zona. Deu persones van haver de ser ateses per ferides de diversa consideració, «tot i que afortunadament no sembla que la vida de cap d'elles estigui en aquest moment en perill», segons va explicar una responsable de la policia, Debbie Dooley. «Els agents estan intentant establir exactament el lloc on es va produir l'incident amb arma de foc i qui va ser-ne el responsable», va afegir la portaveu de la policia.

Les autoritats estan revisant les càmeres de seguretat que hi ha a la zona i han interrogat un testimoni. La policia va confirmar que reforçarà la seva presència a la zona durant els propers dies per evitar que es produeixen nous incidents.