n Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort d'un home de 53 anys que va ser localitzat malferit la matinada de dissabte passat, dia 11, al mig del car-rer, a Santa Susanna (Maresme).

Segons van informar els Mossos d'Esquadra en un comunicat, l'home, de nacionalitat espanyola, va ser localitzat cap a les cinc de la matinada de dissabte passat malferit al mig del carrer.

Els equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van aconseguir estabilitzar l''home i el van traslladar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (el Barcelonès), on va morir poques hores després.

Els Mossos estan a l'espera del resultat de l'autòpsia per confirmar si es tracta d'un homicidi, ja que de moment totes les hipòtesis estan obertes, segons fonts policials consultades per Efe.

De fet, l'home presentava lesions que podrien ser producte d'una agressió, encara que els investigadors intenten aclarir ara si aquesta suposada agressió va ser la causa de la mort de l'home.