Cinquanta persones a Sant Fruitós de Bages

A les 12 del migdia, davant de la Casa de la Vila de Sant Fruitós de Bages, s'ha fet un acte de record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, d'avui fa un any, que ha reunit a mig centenar de ciutadans. La regidora i alcaldessa accidental Cristina Murcia ha llegit el manifest conjunt de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, i després s'ha fet uns emotius cinc minuts de silenci.

A Igualada també es recorden les víctimes

A la ciutat d'Igualada, pel primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, hi ha hagut més mostres de record. A les 12h, a la Plaça de l'Ajuntament de la capital de l'Anoia, ciutadans, treballadors de la corporació, la Síndica Municipal de Greuges i regidors municipals, encapçalats per l'alcaldessa accidental Carme Riera, s'han concentrat per a guardar els minuts de silenci i llegir el manifest de la jornada.

Concentració ciutadana a Súria

Diversos ciutadans de Súria s'han reunit per recordar les víctimes dels atemptats, solidaritzar-se amb els seus familiars i amics, i reconèixer la tasca dels serveis d'emergències i la societat el 17 d'agost de l'any passat.

Durant la concentració s'ha llegit un manifest i s'ha fet minut de silenci. L'acte ha acabat amb la interpretació d'El Cant dels Ocells, a càrrec de Queralt Adam i Josep Castanyer, mentre la lectura del manifest ha anat a càrrec de l'alcalde accidental, Jordi Sala.