El cadàver d'un home ha aparegut aquest divendres a la riera de Palau, a Rubí (Barcelona), que segons les primeres informacions pot haver estat arrossegat per l'aigua quan intentava creuar el rierol amb un vehicle a l'altura de Terrassa (Barcelona).

En un comunicat, Bombers de la Generalitat ha explicat que el cos està pendent d'identificar, i que els Mossos d'Esquadra estan procedint amb les tasques judicials per determinar les causes de la mort i aixecar el cadàver.

Poc abans de les 21.00 hores, el dispositiu de cerca ha localitzat part del vehicle a l'interior del torrent i, uns metres més a baix, ha trobat el cos.

La tarda d'aquest divendres s'ha muntat un dispositiu de cerca d'aquesta persona, amb 11 dotacions de Bombers, incloent l'helicòpter i les unitats del Grup d'Actuacions Especials (Grae) i el Grup Caní de Cerca.

També han participat set patrulles i l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra, al costat d'efectius de la Policia Local, en una jornada en la qual Protecció Civil Generalitat ha activat l'alerta Inuncat per les fortes pluges.