El presumpte autor dels trets aquesta matinada en un bar de la localitat val·lisoletana de Castrillo-Tejeriego, que han provocat un mort i tres ferits, ha estat detingut a Valladolid, segons ha informat la Subdelegació del Govern en un comunicat.

L'home havia entrat en un bar d'aquesta localitat val·lisoletana amb una escopeta i ha realitzat diversos trets matant a un home de 46 anys.

El succés ha passat poc abans de les sis del matí quan per motius que estan sent investigats l'home ha entrat al bar d'aquesta petita localitat i ha començat a disparar.

La Guàrdia Civil de Valladolid ha procedit, cap a les deu del matí, a la detenció de M.M.B., de 32 anys, com a suposat autor d'un de delicte d'homicidi.

El presumpte autor dels fets va fugir a continuació del lloc, portant l'arma amb la qual havia efectuat els trets, en un turisme.

Immediatament, la Guàrdia Civil va muntar un ampli dispositiu de recerca, amb desplegament de mitjans tant terrestres com aeris, i demanar la col·laboració d'altres cossos i forces de seguretat.

Fruit d'aquest dispositiu, la Guàrdia Civil ha aconseguit detenir el suposat autor dels fets al les proximitats del carrer Arca Real de la capital.

El detingut ja ha estat posat a disposició judicial.

Els ferits van haver de ser traslladats fins a un Centre Hospitalari de Valladolid, després de ser atesos pels mitjans sanitaris desplaçats fins al lloc.

Els tres estan ingressats, un a la UCI de l'hospital Clínic, en estat greu, i un altre dos al Riu Hortega, segons han informat a Efe fonts sanitàries.

L'home que roman en l'UCI de l'Clínic presenta una ferida en una espatlla, el que en principi no fa témer per la seva vida.