Polèmica a Indonèsia per la decisió d'una llar d'infants de disfressar els seus alumnes de terroristes islàmics durant una desfilada. Els petits vestien un nicab negre i duien una metralleta de cartró a les mans, seguint l'estètica de l'ISIS.

Els fets van tenir lloc en una desfilada festiva el 16 d'agost passat a la ciutat de Probolinggo, a l'est de Java, un dia abans de la desfilada de la independència del país, i va ser enregistrat per un vídeo que s'ha fet viral.

Segons el diari britànic «The Guardian», la disfressa estava emmarcat en una desfilada «cultural». El director del centre, s'ha disculpat i ha expressat el seu penediment, afirmant que la intenció no era «fomentar la violència» entre els nens de la guarderia, si no

Preguntat sobre perquè el jardí d'infants havia triat els vestits, el director ha admès que havien agrupat els accessoris d'anys anteriors per estalviar diners, però no ha ofert cap explicació sobre per què els vestits d'estil jihadista s'havien utilitzat anteriorment.