El moviment Mos.S.O.S., sorgit del malestar del col·lectiu d'agents que integren els Mossos d'Esquadra, ha acordat avui amb tots els sindicats del cos convocar una concentració de protesta el pròxim 17 de setembre contra la "deixadesa" que pateixen per part de la Generalitat.

Segons han informat a Efe fonts de la policia catalana, la convocatòria d'aquesta concentració de protesta s'ha acordat avui en la primera reunió que han mantingut el moviment Mos.S.O.S., sorgit del malestar del col·lectiu, i els sindicats, que han recolzat la concentració davant la conselleria d'Interior el dia 17 de setembre, quan està convocada una reunió del Consell de la Policia.

La protesta s'ha convocat a partir de les vuit del matí i s'hi pretén evidenciar el malestar del cos amb l'abandonament, "deixadesa" i la "falta de compromís" amb la qual els tracta segons el seu parer el govern de la Generalitat.

A la reunió s'ha decidit per unanimitat obrir el conflicte col·lectiu del cos dels Mossos d'Esquadra, a causa que les condicions laborals dels agents són "inadmissibles".